Excursii

PLIMBĂRI ŞI DRUMEŢII ÎN NATURĂ:

Împrejurimile din această zonă sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de drumeţie. Aproape de Fundu Moldovei, sau ceva mai departe, veţi găsi o natură încântătoare, privelişti fantastice, izvoare şi pârâuri limpezi, pe scurt, o natură sălbatică şi neatinsă.
Veţi găsi toate acestea alături de noi, în această regiune recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase şi mai interesante zone din întreaga Românie. Sunt posibile toate categoriile de drumeţii. De la cele uşoare la cele foarte dificile.Toate cărările merită străbătute. Încercaţi să descoperiţi urme de lupi sau urşi bruni!.
MĂNĂSTIRILE MOLDAVE:

Au fost construite acum aproximativ 500 de ani, de către domnitorul Ştefan cel Mare, care a ridicat aceste mănăstiri pentru a mulţumi bunului Dumnezeu pentru sprijinul pe care l-a primit în lupta împotriva turcilor. Bisericile sunt pictate cu fresce exterioare. Toate evenimentele importante din acea vreme şi desigur scene din Biblie sunt zugrăvite pe pereţii bisericilor. Sfârşitul lumii, invazia turcilor (care au un loc special rezervat în iad …) Le poţi vedea pe toate ca într-un album de benzi desenate. Aceste mănăstiri sunt înscrise în lista monumentelor aflate în patrimoniul UNESCO.

EXCURSII:

Dacă avem suficienţi participanţi, putem organiza o serie de excursii/călătorii. Câteva exemple:

  • Un tur al faimoaselor mănăstiri cu pictură exterioară
  • Excursie pe masivul  Rarău, situate la o altitudine de 1651 m. De aici veţi putea admira o privelişte încântătoare a împrejurimilor. Dacă cerul este senin, poţi privi în zare până la 100 km… Dar urcuşul către vârf îţi taie respiraţia.
  • Excursie la Atelierul de Ceramică Neagră Marginea.
  • Echitaţie (cai din rasa Huţul).
  • Plimbări cu căruţa trasă de cai
  • Excursie la ferma noastră unde se produce brânză, cu degustare !

 

 

Comentariile sunt închise.